Selecteer een pagina

Over ons

Arise

Jezus Christus staat centraal binnen Arise Coaching. Daarnaast wordt er gewerkt vanuit de kernwaarden: Liefdevol, Zorgvuldig en Eerlijk. Het gebed dat centraal staat is:

“Ik kniel en bid tot God, de Vader. God heerst over alle engelen in de hemel en over alle volken op aarde. Gods macht is groot. Daarom bid ik dat God jullie diep van binnen kracht wil geven door Zijn Geest. Ik bid dat Hij jullie geloof zo groot maakt dat Christus altijd in jullie aanwezig is. En ik bid dat God door de liefde van Christus de kerk sterk wil maken en laten groeien. Ik bid dat Hij jullie en alle andere christenen wil leren hoe groot en diep die liefde is. Dan zullen jullie begrijpen dat die liefde groter is dan een mens zich kan voorstellen. Ja, ik bid dat God zelf volledig in jullie aanwezig wil zijn. Gods macht is oneindig groot. Hij kan alles doen wat wij Hem vragen, of waar wij aan denken, en zelfs nog veel meer. Zijn macht is nu al in ons aan het werk. Alle eer aan God, in heel de kerk die bestaat dankzij Jezus Christus. Alle eer aan God, voor altijd en eeuwig! Amen.”

Efeze 3:14-21

Over mij

Mijn naam is Aresia van Garderen, Moeder van 4 mooie kinderen met ieder zijn/haar eigen unieke eigenschappen. Werkzaam op de afdeling verpleeghuiszorg binnen een zorgcentrum. Nu de opleiding afgerond voor Christencoach via TotalBalance wat ik op ambulante wijze wil gaan vormgeven.

Allemaal hebben we een unieke reis met bergen en dalen en soms afgronden waar we dankzij Hem weer kunnen uitkomen.
Op mijn levensreis heb ik ervaring opgedaan met rouw op jonge leeftijd, pesten, seksueel ge/misbruik, geweld, autisme, scheiding van familie en relaties.

Misschien denk je nu dat is wel heel veel om dan nog positief in het leven te staan….kan dat wel?
Ja dat kan! Niet door mijn eigen kracht maar door Gods liefde die mij heeft gered uit het duister, gereinigd heeft van alles wat onrein was, genezen van de pijn en Hij laat mij groeien en iedere dag opnieuw schitteren tot Zijn eer. En dat gun ik jou ook!

Spreekt dit je aan? Wil je weten of de methode iets voor jou is? Wil je ervoor gaan maar zou je niet weten hoe en wil je weten of ik hierbij iets kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

“Met Gods hulp ben je in staat tot dingen die je nooit voor mogelijk had gehouden.”

Over het logo

De verschillende kleuren en losse stukken in ons leven van alle dimensies in ons leven die hoe donker ze ook zijn of hoe vuil dan ook we mogen ze bij Jezus brengen bij het kruis, omdat Hij ons heel maakt zoals niemand anders het kan, omdat Hij voor onze zonde betaald heeft en onze pijn en alle emoties doorvoeld heeft, waardoor we Zijn liefde mogen ontvangen, Hij wil ons bijstaan, genezen en groei geven, cirkels openen waardoor wij mogen groeien en bloeien

Contact

E-mail: info@arise-coaching.nl
Locatie: Veenendaal, provincie Utrecht
KvK: 85501700
IBAN: NL90 KNAB 0416316174